Huwelijksreis Mauritius

Het perfecte decor voor uw droomreis

Huwelijksreis Mauritius

De ultieme honeymoon

Op zoek naar een romantische bestemming voor uw huwelijksreis? Mauritius is dé ideale bestemming voor uw honeymoon. U wordt op uw wenken bediend in de exclusieve hotels met een service om u tegen te zeggen. De hotels liggen op prachtige locaties, aan parelwitte stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee. Het perfecte decor voor uw honeymoon. Daarnaast bieden de hotels verschillende huwelijkskortingen aan en wordt u bedolven onder persoonlijk attenties die uw huwelijksreis onvergetelijk maken! Wat dacht u van een verblijf in het luxueuze Maradiva Villas Resort & Spa waar u van alle privacy geniet in uw eigen villa met plungepool. Als neusje op de zalm wordt u verwend met een koppelmassage en bloemenbad, een privé diner bij kaarslicht in uw villa en een romantisch champagneontbijt op het strand…

Of verkiest u eerder een kleinschalig kader zoals het charmante 20° Sud om uw huwelijksreis door te brengen? Houdt u juist van de koloniale sfeer van de vroege plantagehuizen, dan zal het luxueuze Le Telfair Golf & Wellness Resort u zeker bekoren! Mauritius heeft een breed scala aan mogelijkheden voor uw huwelijksreis...

Rondreizen door Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Huwelijksreis Mauritius 

Le Telfair Golf & Wellness Resort

Elegant hotel met een knipoog naar het koloniale verleden

Maradiva Villas Resort & Spa

Gelegen in het hart van het paradijs

20° SUD

Kleinschalig charmehotel

INSPIRATIE VOOR Huwelijksreis Mauritius

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top