Riviercruises

Rivieruises over de mooiste waterwegen van Amazone tot Brahmapoetra

Riviercruises

Rivieruises over de mooiste waterwegen van Amazone tot Brahmapoetra

Riviercruises

Riviercruises wereldwijd

Of u nu kiest voor een tocht over de Nijl in Egypte, de Amazone rivier dwars door het ongerepte oerwoud van Brazilië, de Mekongrivier in Laos en Vietnam, of door de wildernis van Assam; de mogelijkheden om varend de meest weergaloze landschappen aan u voorbij te zien trekken zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld eens aan de de ‘Ruta Chonos’ in Zuid-Chili, een cruise over de Senegalrivier of in Borneo, op zoek naar de orang-oetan. Where the world can’t find you…

HET LEVEN AAN BOORD

Meevaren met een riviercruise is een echte buitenervaring. Hoewel de kajuiten altijd erg comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn, zult u veel tijd buiten op de promenadedekken doorbrengen, terwijl ontzagwekkende panorama's langs de rivier zich ontvouwen. Veel schepen zijn uitgerust met kleinere boten of kano's om zijrivieren te kunnen ontdekken of aan wal te gaan; sommige schepen hebben zelfs fietsen om de omgeving mee te verkennen. Gastronomie staat op alle riviercruises die Untamed Travelling aanbiedt, hoog in het vaandel. Geniet van voortreffelijke maaltijden en goede wijnen terwijl de zonsondergang weerspiegeld in het omringende water.

Onze Riviercruises

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Riviercruises door Untamed

Alle Riviercruises