Riviercruise Tsiribihina

Het westen van Madagascar is ‘wild at heart’. Eén van de meest ruige en avontuurlijke gebieden die u kunt bezoeken.

Riviercruise Tsiribihina

Rivier cruise Madagascar

De Tsiribihina Rivier ligt in het westen van Madagascar, een regio op het eiland die weinig bezocht wordt. U kunt een meerdaagse boottocht over de rivier maken, waarbij u langs spectaculaire landschapppen vaart en verschillende soorten lemuren kunt observeren. U komt onder andere langs spectaculaire watervallen met natuurlijke baden, vaart door diepe kloven en ervaart prachtige zonsondergangen. Langs de rivier liggen traditionele dorpjes, waar u het dagelijks leven van de lokale bevolking ziet en waar kinderen enthousiast mee rennnen met de boot. Een bestemming voor avontuurlijke reizigers, die met de juiste instelling zullen genieten van elke minuut van deze bijzondere reis!

 

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top