Fotoreizen

Unieke fotoreizen naar alle windstreken. Ontdek de wereld door uw lens. Informeer naar de mogelijkheden.

Fotoreizen

Untamed Travelling organiseert regelmatig fotoreizen onder begeleiding van een professionele fotograaf. Reizen waarbij u niet alleen maar proeft, voelt, ervaart en beleeft, maar ook leert hoe u al die indrukken en ervaringen vast kunt leggen. Kijkend door de lens, met de blik van een fotograaf, ziet u allerlei wonderlijke zaken die anders onopgemerkt blijven. De fotoreizen zijn bedoeld voor enthousiaste (amateur-) fotografen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Fotoreizen DOOR UNTAMED

Fotoreis Mongolië 2023

Reis o.l.v. beroepsfotograaf Nand Fiems door de meest fotogenieke natuur van Mongolië met als hoogtepunt het Nadaam festival

Fotoreis Zuid-Tanzania 2022

Reis o.l.v. beroepsfotograaf Nand Fiems door de meest fotogenieke, pure en rauwe zuiden van Tanzania

Fotoreizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top