Private Jet

Reizen in volmaakte privacy

Private Jet

Kies voor ultieme luxe en geniet van vliegen in privacy

Exclusief met uw eigen gezelschap op reis? Geen chaos en wachtrijen op de airport, maar wel service van topniveau? Kies dan voor het gemak van een privé vliegtuig. U kiest zelf de luchthaven, datum en tijd en reist ontspannen naar uw vakantiebestemming.

Of u nu binnen Europa vliegt of doorreist naar uw safari lodge, reizen met een private charter is de ultieme manier van reizen in volledige privacy. En de prijs zal u verbazen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en gun uzelf deze luxe vorm van reizen.

 

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Private Jet DOOR UNTAMED

Mozambique exclusief per vliegtuig

Een exclusieve reis met een perfecte combinatie tussen strand en safari's

Winter wonderland Alta

Migrerende walvissen en het dansende Noorderlicht

Culinaire reis Rhônedal

Een week lang gastronomisch genieten

Private Jet OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Rondreis per helikopter door Noord-Kenia. U reist naar exclusieve gebieden en lodges die uitsluitend per helikopter te bereiken zijn: o.a. Samburu, Lake Turkana en Lewa Wildlife Conservancy met een zeldzame populatie neushoorns.

Kalesma Mykonos

Boetiekhotel in de betoverende baai Ornos

Arctic Bath

Stijlvolle luxe midden in de Laplandse natuur

Necker Island

Ultiem droomverblijf in de Caribbean

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top