Strandvakantie

Op zoek naar een paradijselijke bestemming voor uw strandvakantie? Untamed biedt de mooiste strandbestemmingen. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Strandvakantie

Op zoek naar een paradijselijke bestemming voor uw strandvakantie? Untamed biedt de mooiste strandbestemmingen. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Strandvakantie

Paradijselijke strandvakantie

Een enerverende reis door Afrika, Latijns-Amerika of Azië kan ontspannen besloten worden met een strandvakantie aan een prachtig zandstrand of een verblijf op een tropisch eiland. Aan de Oost-Afrikaanse kust liggen langgerekte stranden met palmbomen en een azuurblauwe oceaan. Voor de kust liggen verschillende idyllische eilanden, als Zanzibar en Lamu, vaak een smeltkroes van Arabische, Afrikaanse en Indische invloeden. Een aantal eilanden is onbewoond; geen verkeer, geen andere accommodaties, niets wat de idylle kan verstoren. Bij Mozambique ligt een 2.500 kilometer lange kuststrook bezaaid met kokospalmen en parelwitte stranden en de altijd warme Indische Oceaan, een paradijs voor strandgangers en watersporters. Tropische eilanden als de Seychellen, Mauritius en de Malediven staan garant voor een strandvakantie in een bounty paradijs. Ontdek in Midden-Amerika de zwoele Caraïbische zee met witte stranden, kristalblauwe water en koraalriffen langs de kust van Mexico en Belize. Of wat dacht u van de afgelegen baaien, onontdekte eilandjes en hagelwitte, zwarte en zelfs roze stranden van Indonesië en Thailand en de afgelegen onbewoonde eilandjes in de Andaman Zee, de Mergui Archipel?

Exclusieve accommodaties

Untamed Travelling heeft de accommodaties met zorg geselecteerd. De kwaliteit van de exclusieve en kleinschalige lodges staat garant voor een aangenaam verblijf. Een ideale omgeving om een mooie reis af te sluiten met een paar ontspannen dagen aan zee.

Onze Strandvakantie

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Strandvakantie door Untamed

Alle Strandvakantie