Natuurreizen

De mooiste natuurreizen wereldwijd. Van de migratie in de Masai Mara, ijsberen op de Noordpool tot jaguars in het Amazone regenwoud. Bekijk onze reizen.

Natuurreizen

Natuurreizen

Untamed Travelling is gespecialiseerd in natuurreizen. Van de uitgestrekte savannes met grote kuddes wild en woestijnen met rode zandduinen in Afrika, van de besneeuwde bergtoppen, diepe valleien en ondoordringbare jungle in Azië tot het immense Amazone regenwoud in Zuid-Amerika. Natuurschatten van wereldklasse! Een aantal natuurfenomenen is wereldberoemd; van de jaarlijkse migratie in de Masai Mara in Kenia, de gorilla's in Oeganda, de schildpadden op de Galapagos eilanden en de pinguïns op Antarctica heeft iedereen wel eens gehoord. Uiteraard nemen we u mee naar deze indrukwekkende natuurwonderen. Graag laten we u tijdens natuurreizen ook kennismaken met minder bekende natuurverschijnselen als de jaarlijkse vleermuizenmigratie in Zambia, de migratie op de Liuwa Plains, narwallen op de Noordpool, de zeldzame Puma in Chili, de roze rivierdolfijn in de Amazone en de unieke flora en fauna op Madagascar. Minder bekend, maar zeker zo spectaculair.

Ons aanbod natuurreizen geeft de mogelijkheden weer van reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Antarctica en Azië waarbij de nadruk ligt op natuurbeleving. Deze reizen zijn op elke mogelijke manier aan te passen, uit te breiden en naar wens in te vullen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw natuurreis op maat te laten maken.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Natuurreizen DOOR UNTAMED

Luxe cruise Antarctisch Schiereiland

Exclusieve cruise naar de mooiste plekken van de Zuidelijke Shetlandeilanden en het Antarctisch Schiereiland.

Noord-Ethiopië per helikopter

Minder bekende historische sites in Tigray die uitsluitend per helikopter bereikbaar zijn, spectaculaire landschappen en inheemse dieren in het wild.

Beleef Costa Rica

Rondreis Costa Rica waarbij u verblijft in luxe lodges en resorts.

Natuurreizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

De microkosmos van glinsterende wolkenkrabbers en weelderig groen gecombineerd met de bruisende gecultiveerde steden op het Maleisisch Schiereiland en de nog maagdelijke natuur van Borneo
Geniet van een luxe vakantie op de Seychellen. Deze reis vormt de perfecte combinatie voor houdt van ontspanning en luxe. Exclusief is uw eerste bestemming, Frégate Island...
Op avontuur in Costa Rica! Kajakken, white water raften, canyoning en surfen in het regenwoud van Monteverde, rondom de Arenal vulkaan en Playa Tamarindo.
Borneo met zijn dichte jungle, mangrovebossen en rivierlandschappen en de smeltkroes van culturen in de historische en koloniale steden zullen diepe indruk maken tijdens deze veelzijdige reis door Maleisië, het hart van Azië.
Rondreis langs de nationale parken vol wildleven en archeologische sites. Door de culturele driehoek, naar koningssteden, lusthoven en de heilige Tempel van de Tand