Verrassend Newfoundland

Grillige kustlijnen en een ruige en ongerepte natuur. Sfeervolle visserdorpjes en een rijke geschiedenis. Newfoundland is verrassend!

Verrassend Newfoundland

Grillige kustlijnen en een ruige en ongerepte natuur. Sfeervolle visserdorpjes en een rijke geschiedenis. Newfoundland is verrassend!

Verrassend Newfoundland

Verrassend Newfoundland

Grillige kustlijnen en een ruige en ongerepte natuur. Sfeervolle visserdorpjes en een rijke geschiedenis. Newfoundland is verrassend! Maak tijdens deze rondreis wandelingen door uitgestrekte natuurgebieden en ervaar hoe oorverdovend stilte kan zijn. Observeer de luchtbuitelingen van de luid kwetterende papegaaiduikers bij Bay Bulls en houdt tijdens de boottocht uw ogen open voor nieuwsgierige walvissen die mogelijk langszij een kijkje komen nemen. Via het culturele Trinity en het bosrijke Terra Nova Nationaal Park reist u verder haar het Gros Morne N.P./Norris Point. De hangende valleien en hoge watervallen maken het gebied uniek. Niet voor niets is het een UNESCO World Heritage Site.

 

TIPS & TOPS VERRASSEND NEWFOUNDLAND

  • Dit is een complete reis met inbegrepen whale watchcruise, Iceberg Watch, Western Brook Pond Cruise en entree tot de historie sites zoals Cape Spear Lighthouse, Castle Hill, Gros Morne NP, L Anse Aux Meadows, Terra Nova NP, Port Aux Choix, Ryan Premises, Signal Hill.
  • Geen reis zou compleet zijn zonder een bezoek aan Cape St. Mary's Ecological Reserve om wandelend langs de kliffen de vogelkolonie te zien.
  • Het Gros Morne NP heeft een grote elandenpopulatie. Zwarte beren en vossen leven ook in het park, maar minder goed te zien. Bosvogels kunt u spotten in de Trout River Valley en bij de Green Gardens Trail.
  • U kunt deze reis uitbreiden met twee unieke verblijfslocaties:  De Fogo Island Inn en Quirpon Lighthouse Inn, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

1 Aankomst St. John’s – Newfoundland. Ophalen huurauto en ritje naar uw hotel.
2-3 Dag ter vrije besteding. Bezoek Signal Hill voor een prachtig uitzicht over de haven en Cape Spear Lighthouse biedt een mooie plek voor een wandeling langs East Coast Trail
4 Ga naar Trinity om de cultuur en geschiedenis te ervaren. Maak een stop bij Ryan Premises National Historic Site en leer meer over de visvangst in de 19e eeuw. Het landschap is spectaculair en de wandelmogelijkheden zijn geweldig.
5 Dag ter vrije besteding -Bezoek het Bonavista Museum en de Mockbeggar Plantation Provincial Historic Site. De stad Elliston, heeft vele attracties, waaronder het strand bij Sandy Cove, papegaaiduikers en voorbeelden van traditionele kelders in Newfoundland
6 Dag ter vrije besteding- Maak een wandeling langs de Skerwick Trail
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Canada