Rondreis Tanzania, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika

Een ultieme rondreis vol contrasten.

Rondreis Tanzania, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika

Een ultieme rondreis vol contrasten.

Rondreis Tanzania, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika

Rondreis vol contrasten

De spectaculaire savannelandschappen vol Baobab bomen van Ruaha National Park glijden aan u voorbij en verkoelende waterdruppels raken u wanneer de Victoria Watervallen met weergaloze snelheid verdwijnen in het diepe. Ontdek al varend vanuit uw luxueuze cabin de geheimen van het Chobe National Park en stap aan boord van de ‘Pride of Africa’ voor een legendarische treinreis door Zuidelijk Afrika. Een ultieme rondreis vol contrasten. Where the world can’t find you…

Tips & tops rondreis:

  • Gelegen tussen bizarre rotsformaties, in een bocht van de Great Ruaha river, biedt Ruaha River Lodge een wijds uitzicht op het Ruaha National Park. Bewonder vanuit uw luie stoel de gehele dag bijzondere wildsoorten die naar de waterkant komen om te drinken.
  • Spot wild vanuit uw kingsize bed aan boord van de Chobe Princess of vaar met een kleinere boot dicht langs de oevers van de Chobe rivier en bewonder naast kuddes olifanten, buffels en krokodillen maar liefst 450 verschillende vogelsoorten.
  • De ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail stopt voor een gamedrive in Hwange National Park, reist door Warmbaths en Nijlstroom en passeert de Steenbokskeerkring. Onderweg geniet u van uw vijfsterren-accommodatie, heerlijke diners én topservice.

 

Uw reis op maat

Dagelijks overzicht

1 Aankomst Dar Es Salaam, per privé transfer naar hotel
2-10 Spectaculaire vlucht naar Ruaha National Park, verblijf Ruaha River Lodge
11 Overnachting Johannesburg
12-14 Riviersafari in Chobe National Park, verblijf Chobe Princess Houseboat
15-16 Bezoek Victoria Watervallen
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Tanzania Ruaha and Nyerere

Ruaha en Nyerere

In het zuiden van Tanzania liggen Ruaha en Nyerere Nationaal Park. Minder bezocht dan de noordelijke parken, maar zeker zo…

Inspiratie reizen voor Tanzania