Victoria Watervallen

Een van de zeven wereldwonderen, de Victoria Watervallen op de grens met Zimbabwe

Victoria Watervallen

Mosi-oa-Tunya

In het zuiden van Zambia liggen de Victoria Watervallen. De Victoria Falls worden gezien als één van de zeven wereldwonderen. Over een lengte van meer dan 1,7 kilometer stort het water van de Zambezi zich hier in een nauwe kloof. Door de nevelwolken en het oorverdovende lawaai die daardoor ontstaan worden de watervallen lokaal ook wel ‘Mosi-oa-Tunya’ genoemd’, ofwel ‘Rook die dondert’. De watervallen liggen op de grens met Zimbabwe. Het is mogelijk om de watervallen vanuit Livingstone in Zambia of vanuit het stadje Victoria Falls in Zimbabwe te bezoeken. Vanuit beide stadjes worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder raften op de spectaculaire stroomversnellingen van de machtige Zambezi of een vlucht per ultralight vliegtuigje over de watervallen

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Victoria Watervallen 

Toka Leya Camp

Toka Leya Camp ligt verborgen aan de oevers van de Zambezi rivier, bij de Victoria Watervallen

Tongabezi Lodge

Luxe lodge met uitzicht op de Zambezi rivier

INSPIRATIE VOOR Victoria Watervallen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top