Familiereis extremen van Noord-Argentinië

Rondreis, gedeeltelijk per huurauto, van de Andes via de Iguazú watervallen naar de Ibera wetlands

Familiereis extremen van Noord-Argentinië

Rondreis, gedeeltelijk per huurauto, van de Andes via de Iguazú watervallen naar de Ibera wetlands

Familiereis extremen van Noord-Argentinië

Familiereis door het noorden van Argentinië

De omgeving van Salta aan de voet van de Andes is één van de meest spectaculaire gebieden van Argentinië. De aangename stad Salta is een absolute parel van het oude Argentinië. Verwonder u ook over de diverse landschappen ten noorden en ten zuiden van de stad, met merkwaardige rotsformaties en spectaculaire kloven. Breng een bezoek aan de bekende wijngebieden van Cafayate waar de witte Torrontès wijnen vandaan komen en laat u verrassen door de hoogvlaktes met koloniale stadjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een korte vlucht brengt u in het tropische noorden waar u de machtige watervallen van Iguazú kunt bewonderen. Met een bezoek aan wildlife paradijs van de Iberá wetlands sluit u uw reis af.

Tips & Tops Rondreis Extremen van Noord-Argentinië:

  • De combinatie van natuur, actie en ontspanning maakt deze reis zeer geschikt voor een zomervakantie met kinderen vanaf 8 jaar.
  • Beleef Buenos Aires zoals het bedoeld is! Met speciale architectuurexcursies, culinaire workshops, tangolessen, bezoek aan milonga’s (authentieke dansplekken) en speciale stadstours (eventueel per fiets) voor kinderen.
  • Wilt u uw rondreis per huurauto uitbreiden, dan kunt u doorrijden van Salta naar Mendoza langs de flanken van de Andes door Nationaal park Ischigualasto (Vallei van de Maan) en Nationaal Park Talampaya (rode bergen), zie ook per-huurauto-over-ruta-40.
  • De omgeving van Salta combineert ook goed met de Atacama woestijn in Chili en de zoutvlakten in Bolivia. Laat u inspireren door onze reis Chili, Argentinie en Bolivia; woestijn, hoge pieken en goede wijn.
  • Bent u geïnteresseerd in de gastronomie van de Andes en de excellente (witte) wijnen rond Cafayate? Wij kunnen culinaire workshops voor u organiseren, de voortreffelijkste gastronomische plekjes voor u reserveren en een verblijf in één van de prachtige wijnhuizen van harte aanbevelen. Kijkt u eens naar onze reis Het Noorden Deluxe voor inspiratie
  • Tikje avontuurlijk? Vaar onder de immense Iguazu watervallen door met een zodiac, spectaculair!
  • Combineer Argentinië met Brazilië, een aanrader in onze zomermaanden! Tango en Samba is ook als familiereis geschikt.

Uw reis op maat

Dagelijks overzicht

1-3 Beleef bruisend Buenos Aires – maak een fietstocht door de stad en bezoek een wervelende tangoshow
4-9 Selfdrive van Salta naar de kloof van Humahuaca en de Salinas Grandes, en naar het zuiden naar de Valles Calchaquies met koloniale nederzettingen en het witte wijngebied van Cafayate, via de Quebrada de Conchas reist u terug naar Salta
10-12 Verbaas u over de tropische watervallen van Iguazú
13-15 Safari’s te voet, boot en paard bij de wetlands van Iberá (Esteros de Iberá)
16 Terug naar Buenos Aires voor uw internationale terugvlucht

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Argentinië