Franco Cappelari
Share

Luxe rondreis Chili en Argentinië

Het Noorden de Luxe door de woestijn en de Andes

Deze prachtige luxueuze reis start in Santiago de Chile en eindigt in bruisend Buenos Aires. U reist met privéchauffeur en -gids door de Atacama woestijn, langs zoutvlakten en over dramatisch hoge passen in de Andes en u verblijft in exclusieve wijnhuizen en/of design hotels. Naast natuur komt de cultuur ook ruim aan bod. U volgt bijvoorbeeld een typische Andes kookworkshop en bezoekt een originele milonga (authentieke tangoplek) in Buenos Aires. Een afwisselende reis voor fijnproevers!

Tips & Tops Luxe rondreis Chili en Argentinië:

  • Lapostelle Residence biedt naast een gastronomische beleving ook trekkings in de nabij gelegen bossen of maak een mooie paardrijdtocht door de wijngaarden.
  • Verblijf in het exclusieve Awasi hotel in San Pedro de Atacama. Vanuit dit tophotel worden exclusieve privé-excursies georganiseerd naar de natuurwonderen van de droogste woestijn. ter wereld, waaronder vulkanen, zoutvlakten, turquoise meren, kokende geisers en de prachtige duinen van de Maan Vallei. Een 4 WD met chauffeur staat tot uw beschikking, maar u kunt ook tochten in de woestijn maken te voet, per mountainbike of te paard.
  • Het gebied ten zuiden van Salta, Valles Calchaquies is zeer spectaculair en gaat gedeeltelijk over de legendarische ruta 40.
  • De omgeving van Cafayate is een bekende wijnstreek, de witte Torrontès-druif komt hier vandaan. Verblijf in romantisch wijnhotel Patios de Cafayate te midden van de wijnvelden!
  • Uw gids neemt u een avond mee naar een milonga in Buenos Aires, waar het pure plezier van het tango dansen gevonden kan worden. Ontdek de geheimen en codes van de unieke en intieme sfeer van de Argentijnse tango.
  • Van half december tot half februari is een minder geschikte reisperiode.
  • Kijkt u naar de volgende speciaal geselecteerde accommodaties: Lapostelle Residence (Colchagua), Awasi Hotel - San Pedro de Atacames, Tierra Atacama Hotel, Explora Hotel San Pedro de Atacama, Hotel Manantial del Silencio (Purmamarca), House of Jasmines bij Salta, Patios de Cafayate, Merced del Alto in Cachi, Alvear Palace -Buenos Aires, Legado Mitico – Buenos Aires, Faena Hotel – Buenos Aires.
  • Deze reis kunnen wij aanbieden in verschillende accommodatie categorieën.

Hoogtepunten van deze reis

Buenos Aires

De meest fascinerende stad van Latijns-Amerika, ook wel het Parijs van het zuiden genoemd

Meer informatie

Salta en omgeving

'La Linda' in het Andesgebergte, het perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan de Quebrada de Humahuaca en Cafayate

Meer informatie

San Pedro de Atacama

In het noorden van Chili ligt de Atacama woestijn met indrukwekkende zoutvlaktes en hoge vulkanen

Meer informatie

Santiago de Chile

De hoofdstad van Chili met de mooie wijk Bellas Artes

Meer informatie
sluiten