Melia Iguazú

Het enige hotel in het nationale park van Iguazú met schitterend uitzicht over de watervallen.

Melia Iguazú

Het enige hotel in het nationale park van Iguazú met schitterend uitzicht over de watervallen.

Melia Iguazú

Waanzinnig uitzicht over de watervallen

Het Melia Iguazú Resort & Spa is het enige hotel in het Iguazú National Park. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de Iguazú watervallen, maar ook over de groene omgeving van het regenwoud in het nationale park. Via speciaal aangegeven wandelpaden loopt zo naar de watervallen. Ook een wandeling of uitgebreidere excursie dieper het regenwoud in is aan te raden. Door de waterdampen van de watervallen is er namelijk een bijzondere vegetatie in het omringende regenwoud.
De kamers van het hotel zijn ruim en voorzien van alle moderne gemakken en hebben uitzicht op de watervallen of over het regenwoud. Door de grote ramen en uw eigen balkon kunt u daar optimaal van genieten.

TIPS EN TOPS VAN MELIA IGUAZÚ RESORT & SPA:

  • Melia Iguazú Resort & Spa is het enige hotel ín het Iguazú National Park
  • Zowel binnen als buiten het hotel heeft u een schitterend uitzicht op ’s werelds grootste watervallen
  • De uitgebreide YHI Spa heeft diverse massages, gezichtsbehandelingen en thermale baden
  • Het vriendelijke personeel helpt u graag als u vragen heeft en doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken
  • Een balletje slaan op de tennisbaan, een baantje zwemmen in het zwembad of sporten in de fitnessruimte. Er zijn genoeg mogelijkheden om sportief bezig te zijn.

Rondreizen Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Melia Iguazú

Inspiratie reizen voor Melia Iguazú