Watervallen van Iguazú

Indrukwekkende watervallen op de grens van Argentinië en Brazilië

Watervallen van Iguazú

Cataratas del Iguazú

De spectaculaire watervallen van Iguazú (Cataratas del Iguazú) vormen het grootste complex van watervallen in Zuid-Amerika; een prachtig schouwspel met schitterende uitzichten op dit indrukwekkende natuurfenomeen. De immense watervallen liggen in de noordoostelijke punt van Argentinië op de grens met Brazilië en Paraguay. Afhankelijk van de hoeveelheid water die door de Iguaçu rivier stroomt, is het aantal watervallen 270 tot 300. De bekendste waterval is de Garganta del Diablo oftewel de 'keel van de duivel', een grote halfronde waterval waar het water ver in de diepte stort. Aan de Braziliaanse kant heeft u vooral een goed totaaloverzicht. De Argentijnse kant biedt de beste uitkijkpunten over de watervallen en de omringende flora. Goed uitgestippelde paden en spectaculaire balkons brengen u bij de mooiste watervallen en uitzichtpunten.

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Watervallen van Iguazú 

Melia Iguazú

Het enige hotel in het nationale park van Iguazú met schitterend uitzicht over de watervallen.

INSPIRATIE VOOR Watervallen van Iguazú

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top