Iberá moerassen

Een van de grootste moerasgebieden ter wereld, in het noorden van Argentinië

Iberá moerassen

Rijke flora en fauna

Het Iberá moerasgebied (Esteros del Iberá) in het noordoosten van Argentinië is een van de grootste moerassen ter wereld en een van de belangrijkste zoetwaterreservoirs van Zuid-Amerika. Het staat bekend om zijn enorme biodiversiteit. Zowel de Yacarekaaiman als de breedsnuitkaaiman komen hier voor evenals het prachtig oranje gekleurde moerashert. Er leven ongeveer 350 verschillende vogelsoorten. Dit natuurgebied wordt vergeleken met de bekende Pantanal in Brazilië maar is veel minder drukbezocht. Een aanrader voor de ware natuurliefhebber!

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Iberá moerassen 

INSPIRATIE VOOR Iberá moerassen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top