Rondreis subliem Suriname

Jungleparadijzen en Marroncultuur

Peperpot

Rondreis subliem Suriname

Jungleparadijzen en Marroncultuur

Peperpot

Rondreis subliem Suriname

Rondreis door schitterende natuurgebieden

Deze afwisselende rondreis door Suriname leidt u door schitterende natuurgebieden zoals natuurpark Brownsberg en de fauna en florarijke Warappakreek in Commewijne. U onderneemt zeer diverse activiteiten van dolfijnen spotten tot een avontuurlijke Busi Wagi jeeptour. Ook maakt u kennis met de Marroncultuur en heeft u ruim tijd om het rustige Domburg en kleurrijk Paramaribo te verkennen. Where the world can’t find you…

TIPS & TOPS RONDREIS SUBLIEM SURINAME:

  • Tussen februari en augustus heeft u grote kans om enorme zeeschildpadden te observeren die de stranden van Galibi bezoeken om hun eieren te begraven in het zand.
  • In het Galibi gebied verblijft u vlakbij Christiaankondre en Langamankondre, twee traditionele Indiaanse dorpen langs de Marowijne rivier; maak kennis met de inheemse bevolking en haar leefgewoonten tijdens een dorpswandeling of woon een traditionele Samboera dans bij.
  • Er wordt op de heen of terugweg van Albina naar Galibi een stop gemaakt aan de Franse kant van de rivier in St. Laurent voor een bezoek aan de gevangenis waar Papillon heeft vastgezeten.
  • Verblijf in het unieke Boutique Hotel Peperpot op plantage Peperpot, één van de oudste koffie- en cacaoplantages van Suriname dat grenst aan de bosrand van Peperpot Nature Park.
  • Verken de ongerepte jungle in het binnenland per 4x4 voertuig door bos, over savannestrand en door de colakleurige kreken. Laat de adrenaline stromen!
  • Een schilderachtige boottocht per traditionele korjaal brengt u naar uw accommodatie in Gunsi.
  • Neem een verfrissende duik in de rivier, relax in een hangmat en vang uw eigen (vis)diner in Gunsi.
  • Maak in Gunsi een boottocht in de late avond en ga op zoeknaar kaaimannen onder een fonkelende sterrenhemel.

Uw reis op maat

Dagelijks overzicht

1-2 Aankomst in Paramaribo – privé wegtransfer naar Hotel Eco Torarica - dag vrij te besteden
3 Wegtransfer naar Albina – boottocht naar Galibi Natuurreservaat – dorpswandeling - Myrysji Lodge
4 Galibi Natuurreservaat – indien reistijd in februari/augustus boottocht naar zeeschildpadden – Myrysji Lodge
5-6 Boottransfer tot Albina, wegtransfer naar RDG Oost-West verbinding en privétransfer naar Boutique Hotel Peperpot - dag vrij te besteden
7 Privé transfer van hotel Peperpot naar RDG Oost-West verbinding – dagexcursie Warappakreek – verblijf in Paramaribo in Hotel Eco Torarica
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Suriname