Fly & Drive

Rondreizen per huurauto met de garantie van vooraf gereserveerde overnachtingen. Laat ons uw rondreis samenstellen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fly & Drive

Rondreizen per huurauto met de garantie van vooraf gereserveerde overnachtingen. Laat ons uw rondreis samenstellen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fly & Drive

Rondreizen per huurauto

Vrijheid, blijheid wanneer u per huurauto op reis gaat. Het is een genot om op eigen gelegenheid en op eigen tempo in een huurauto rond te reizen en de adembenemende landschappen in u op te nemen. Veel reizigers ervaren het rondreizen per huurauto als een gevoel van eindeloze vrijheid. U kunt geheel naar wens uw reis samenstellen en invullen. Ter plekke ligt een duidelijke routebeschrijving voor u klaar en u heeft de zekerheid dat uw overnachtingen zijn gereserveerd.

Bijzondere combinaties

Wilt u een combinatie van een fly drive met een strandvakantie? Denk dan eens aan een combinatie van Zuid-Afrika en Mozambique, of aan een selfdrive over het eiland La Réunion, eventueel gecombineerd met een verblijf op Mauritius. Beide eilanden bieden volop mogelijkheden om per huurauto te ontdekken. In Latijns-Amerika is het heel goed mogelijk om in Argentinië of Chili op eigen gelegenheid rond te rijden, maar ook Noord-Amerika laat zich prima bereizen per huurauto. En wat dacht u van een self drive door de Japanse Alpen en Hokkaido? Vergeet niet te genieten van de prachtige Nieuw-Zeelandse en Australische landschappen die aan u voorbij trekken of blijf dichterbij en ontdek Europa vanuit uw eigen huurauto.Laat u inspireren door de verschillende voorbeeldreizen met huurauto. Wij stellen graag uw favoriete route voor u samen.

Onze inspiratiereizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Fly & Drive door Untamed

Fly & Drive over de hele wereld