Fly & Drive

Rondreizen per huurauto met de garantie van vooraf gereserveerde overnachtingen. Laat ons uw rondreis samenstellen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fly & Drive

Rondreizen per huurauto

Vrijheid, blijheid wanneer u per huurauto op reis gaat. Het is een genot om op eigen gelegenheid en op eigen tempo in een huurauto rond te reizen en de adembenemende landschappen in u op te nemen. Veel reizigers ervaren het rondreizen per huurauto als een gevoel van eindeloze vrijheid. U kunt geheel naar wens uw reis samenstellen en invullen. Ter plekke ligt een duidelijke routebeschrijving voor u klaar en u heeft de zekerheid dat uw overnachtingen zijn gereserveerd.

Bijzondere combinaties

Wilt u een combinatie van een fly drive met een strandvakantie? Denk dan eens aan een combinatie van Zuid-Afrika en Mozambique, of aan een selfdrive over het eiland La Réunion, eventueel gecombineerd met een verblijf op Mauritius. Beide eilanden bieden volop mogelijkheden om per huurauto te ontdekken. In Latijns-Amerika is het heel goed mogelijk om in Argentinië of Chili op eigen gelegenheid rond te rijden, maar ook Noord-Amerika laat zich prima bereizen per huurauto. En wat dacht u van een self drive door de Japanse Alpen en Hokkaido? Vergeet niet te genieten van de prachtige Nieuw-Zeelandse en Australische landschappen die aan u voorbij trekken of blijf dichterbij en ontdek Europa vanuit uw eigen huurauto.

Laat u inspireren door de verschillende voorbeeldreizen met huurauto. Wij stellen graag uw favoriete route voor u samen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Fly & Drive DOOR UNTAMED

Magische luxe rondreis per huurauto door Namibië

Maak een rondreis langs de hoogtepunten van Namibië en verblijf in luxe lodges en hotels

Selfdrive Finland

Rondreis langs de eindeloze meren en uitgestrekte bossen van zuidelijk Finland

Rondreis Gobi en Altaj per 4×4

Per 4x4, te paard en te voet door woestijn en bergen, terug naar de natuur

Fly & Drive OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Op avontuur in Costa Rica! Kajakken, white water raften, canyoning en surfen in het regenwoud van Monteverde, rondom de Arenal vulkaan en Playa Tamarindo.
Reis door adembenemende landschappen en geniet met volle teugen van de ruige natuur van West-Canada en de eeuwenoude geschiedenis van de First Nations en de Goldrush.
Verken de geheimen van Zuid-Afrika en Mozambique per huurauto. Maak op eigen gelegenheid safari's in Kruger N.P., maak wandelsafari's in Machampane, geniet van een dhowtocht naar Bazaruto eiland en eind met safari's in Gorongosa N.P.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top