Share

Chili reizen

Torres del Paine, Patagonië en Paaseiland

Chili, een land van uitersten! In het noorden bevindt zich tussen imposante vulkanen de droogste woestijn ter wereld; vanuit hier kunt u ook verder reizen naar de zoutvlakten van Bolivia of de oversteek over hoge passen maken naar Salta in Argentinië. In het prachtige merengebied is er juist een overvloed aan water. Het gebied met zijn talloze blauw en smaragdgroen gekleurde meren, waar de besneeuwde vulkanen majestueus in reflecteren, is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en wandelaar. Zuidelijker loopt het kustgebergte uit in duizenden eilandjes en fjorden met enorme gletsjers. Dit gebied is nog ruig en ongepolijst. Rij een stuk door dit stille landschap over de vermaande Camino Austral (rond Coihaique) en verbaas u over de ongekende schoonheid. In het uiterste zuiden bevindt zich één van de mooiste nationale parken in de wereld: Torres del Paine met zijn granieten torens en zijn rijke flora en fauna. Vanuit hier is een oversteek naar Argentijns Patagonië mogelijk overland of via een luxueuze cruise. Alsof het allemaal nog niet genoeg is; het mysterieuze en geïsoleerde Paaseiland behoort ook tot Chili. En wat dacht u van Robinson Crusoe-eiland in de Juan Fernandéz archipel met zijn 121 endemische vogelsoorten?

 

Inspiratie voor Chili

Beleef Chili met Untamed

Wijngebieden

Een aantal van 's werelds beste wijnen komen uit Chili. Vanuit Santiago de Chile kunt u verschillende wijngebieden bezoeken.

Meer informatie

Top accommodaties in Chili

Bekijk hier meer accommodaties in Chili

ONZE KLANTERVARINGEN

 • Lisbeth Sorensen & Stefan Willems

  Wat een mooi land. Boven verwachting!

  Meer informatie
 • Ronald van Kleef

  Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn wensen perfect zijn uitgekomen.

  Meer informatie
 • Dhr. Hamelinck

  Hotel Tierra Patagonia is werkelijk 'de max'! Superlatieven schieten te kort om deze ervaring te beschrijven!

  Meer informatie
 • Francien Konsten

  Wow, wow, wow, wat een fantastische reis!

  Meer informatie
 • Ann & Miet

  We keren tevreden naar huis terug met veel teveel foto’s en evenveel prachtige herinneringen!

  Meer informatie

VAN ONS BLOG

Digitaal op reis in: Chili & Argentinië

Virtueel reizen is misschien wel een voorproefje op wat komen gaat, de voorpret van een toekomstige reis. Laat u meenemen op een digitaal avontuur en droom weg bij de kleurrijke tangowijken, betoverende nationale parken en mysterieuze eilanden van Chili en Argentinië.

Reismogelijkheden:

sluiten