Share

Argentinië

Rondreizen Argentinië - reizen door eindeloze wildernis

Buenos Aires met de kleurrijke tangowijken en zijn immense boulevards is een mooi begin of einde van een reis door Argentinië. Het mythische Patagonië in het zuiden, met besneeuwde Andes pieken, gletsjers en blauwe gletsjermeren, is ruig en indrukwekkend. Varend langs gletsjers als Perito Moreno waant u zich op Antarctica. Vanuit Ushuaia, het einde van de wereld, kunt u het woeste landschap van Vuurland bewonderen. Rond Peninsula Valdés staat u oog in oog met kolonies zeeleeuwen, zeeolifanten en pinguïns; ook kunt u hier in het broedseizoen de Bultrugwalvis spotten. Het noorden is niet minder spectaculair: in het uiterste noordoosten aan de grens met Brazilië storten de imposante Iguazu watervallen naar beneden in een natuurspektakel dat zijn gelijke niet kent. Iets zuidelijker vindt u de wetlands van Argentinië, Esteros de Iberá, een waar paradijs voor de vogel- en faunaliefhebber. Rond Salta in het noordwesten geniet u van de kleurenschakeringen en de surrealistische grillige rotsformaties van deze hoogtewoestijn langs de toppen van de Andes. Als u wilt bijkomen van al deze natuurwonderen dan raden wij een verblijf aan in één van de authentieke Estancias of prachtig gelegen bodegas, wijnboerderijen.

 • Ronald, Linda, Ismay en Timo Cohen

  Memories for a lifetime!

  Meer informatie
 • Lisbeth Sorensen & Stefan Willems

  Paaseiland, wát een ervaring!

  Meer informatie
 • Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff

  We hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig…

  Meer informatie

Inspiratie voor Argentinië

Beleef Argentinië met Untamed

Iberá moerassen

In het noorden van Argentinië liggen de Iberá moerassen, één van de grootste moerasgebieden ter wereld, met een rijke flora en fauna.

Meer informatie

Top accommodaties in Argentinië

Bekijk hier meer accommodaties in Argentinië

Reismogelijkheden:

sluiten