"Wat hebben we genoten, wat een ervaring..."

Suzy & Philip Menten – Koekelbergh

What we enjoyed

Rondreis Argentijns & Chileens Patagonië

Suzy en Philip Menten - Koekelbergh maakten in februari 2020 een rondreis door Argentijns en Chileens Patagonië. De reis begon in het bruisende Buenos Aires. Zij vervolgden daarna hun reis naar El Chalten, El Calafate, Torres del Paine en Ushuaia.

 

Beste Lynne,

Wij willen jou en het hele team dat aan onze onvergetelijke reis hebben meegewerkt bedanken. Wat een luxe als alles voor jou geregeld wordt. De hele reis was op en top georganiseerd. Alles was tot in de puntjes voorbereid. De 5 vluchten, de ‘door to door’ services - de transfers waren allemaal op tijd, de perfecte huurwagen Nissan Frontier 4x4 om op de onverharde wegen in Torres del Paine te rijden, de prima hotels en niet te vergeten de lokale gidsen. Iedereen wist wat zijn of haar taak was alvorens wijzelf iets moesten zeggen.

Bij aankomst in Buenos Aires stond onze chauffeur ons op te wachten, waarna hij ons op Argentijnse bodem verwelkomde met een uitstekende fles Malbec wijn en nogmaals ons dossier waarin alles nog eens dag per dag uitgelegd werd.

Ons 17-daags avontuur door Argentijns en Chileens Patagonië kon beginnen. Wat hebben we genoten, wat een ervaring... Zowel de wandelingen in El Chaltén, de wandeling op de gletsjer Perito Moreno, het pinguïneiland, het varen op het Beagle kanaal, de wandelingen in Torres del Paine en Ushuaia met het NP Tierra del Fuego.

Nogmaals oprechte dank voor alles. Ook bedankt voor het kaartje bij thuiskomst. Het was een aangename verrassing.

Vriendelijke groeten,
Suzy en Philip Menten - Koekelbergh