Rondreis Brazilië en Argentinië

"We hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig…"

- Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff -

Beste mensen,

Wat een geweldige reis hebben wij mogen maken mede door jullie geweldig programma! We vonden het heel erg attent om een welkom thuis kaart van jullie te ontvangen. Tja, wat kunnen we zeggen, we hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig…

We zijn erg tevreden over de lokale vertegenwoordigers met wie jullie samenwerken. We werden goed begeleid, fijn opgevangen bij het vliegveld en naar ons verblijf gebracht en weer opgehaald. In Iguazu werden we meteen gebeld en ook met vragen konden we altijd terecht.

Wat de accommodaties betreft, één en al lof hoe deze met zorg zijn uitgezocht.

Het was niet altijd gemakkelijk om aan geld te komen, ook niet bij Mikro of ATM. Bankpas van de Rabo werd niet geaccepteerd… We zijn uitermate goed geholpen door Rémy, de eigenaar van Posada 21 in Iguazu. We zijn hem nog steeds dankbaar! Euro’s zijn erg geliefd, tegen goede koers in te wisselen en het is echt aan te raden wat meer geld bij je te hebben. Wij hadden € 400,- bij ons en was te weinig… Het best was geld te krijgen bij de Nationale bank van Argentinië.

Het is ook een aanrader om een 4×4 auto te hebben bij de route naar San Antonio de los Nubes, wij waren er heel blij mee gezien de kwaliteit van de weg op sommige stukken.

We hebben ook Argentijnen ontmoet die met vakantie waren (voor hen wintervakantie natuurlijk) in omgeving Cachi en Cafayate. Zij hebben ons Buenos Aires laten zien en wij zullen hen in Nederland gaan ontmoeten. Sowieso zijn onze ervaringen met de Argentijnen, waar dan ook, erg hartelijk en warm geweest. Bij een weverij in Belen kregen we een hele fijne rondleiding, mochten we zelf op een weefgetouw (volgens de oude tradities) aan de gang en gingen we weg met een fantastisch mooi kleed en dikke knuffels over en weer. Wij kregen nog een mooi vilten speldje in de kleuren van Argentinië en voor hen had ik sleutelhangers met houten klompjes.

Jullie hebben echt heel goed aangevoeld wat wij verwachtten van onze reis, alle complimenten en heel veel dank voor deze fantastische reiservaring! Wij gaan zeker nog een keer naar Zuid-Amerika.

Met hartelijke groet,

Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff
Roald, Milenka en Marjolein

Het gezin De Wolff-Vroemen reisde bijna een maand lang door Brazilië en Argentinië. In Brazilië ging de route van Sao Paulo naar Foz de Iguacu. Dan een directe vlucht naar Salta (Argentinië) waar een selfdrive start naar Mendoza door prachtige natuur. Een vlucht brengt hen ter afsluiting naar Buenos Aires.   

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top