Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Península Valdés

Maritiem wildleven

Het schiereiland Península Valdés is een van ’s werelds grootste mariene reservaten. Tal van zeedieren zoeken de rust van de Golfo Nuevo op om te paren of te bevallen; u kunt de kolonies zeeleeuwen, zeeolifanten en pinguïns van dichtbij observeren. In elke periode van het jaar voltrekt zich hier wel een spectaculair natuurverschijnsel, zoals grote broedkolonies zeeleeuwen die vanuit zee belaagd worden door jagende orka’s, en de soms bloedige gevechten tussen de mannetjes (stieren) zeeolifanten. Dé attractie zijn echter de Zuidkapers, zeldzame walvissen die zich in de periode juni tot december in de baai verzamelen met hun kalveren. Ten zuiden van de Península Valdés bevindt zich de pinguïnkolonie van Punta Tombo. Dit is, buiten Antarctica, de grootste pinguïnkolonie ter wereld.

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Península Valdés

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top