Rondreis Argentinië & Chili

"Wat is Patagonië prachtig en Buenos Aires bruisend (vooral de wijk Palermo!)."

- Marielle Henzen -

Hoi Angelina,

 

Gisteren teruggekomen van een onvergetelijke reis naar Argentinië!

Wat is Patagonië prachtig en Buenos Aires bruisend (vooral de wijk Palermo!). We hebben genoten voor 10!

We zijn zeer enthousiast over het hotel in El Chalten; een leuk boutique stijl hotelletje, precies kloppend bij de plaats en met veel mogelijkheden op loopafstand qua eten/drinken.

De Estancia in Torres del Paine was GEWELDIG!!!! Via het Nationaal park zijn we naar Lake Grey gereden en hebben we een boottocht gemaakt; indrukwekkend!

Het hotel in El Calafate was prima, maar vonden we persoonlijk erg groot en een beetje te klassiek naar onze smaak. Ik zou het zelf niet snel aanraden en eerder kiezen voor een van de vele boutique hotels of Hosteriás.

Hotel Clasico in Buenos Aires was TOP! Op loopafstand van allerlei leuke barretjes en restaurants. Qua inrichting ook zo ontzettend leuk qua stijl. Beetje retro-achtig. Een aanrader

Ook de bevolking heeft ons zeer positief verrast. Wat een vriendelijkheid. Alles met een lach en ook heel bereidwillig mee te denken/helpen. En wat ons helemaal verbaasde was de ”vredige” verkeerssituatie in Buenos Aires. In een stad van 13 miljoen mensen zo netjes alles door laten lopen en op een enkele keer toeteren na, zo galant naar elkaar. Kunnen we hier veel van leren.

Dat de prijzen in Chili aan de hoge kant zouden zijn, wisten we. Het 3-gangen diner in Estancia was echter maar 40 dollar en inclusief Pisco sour + glas huiswijn. Niets teveel dus!

Dat de rekening bij ons wat hoger uitviel, was omdat ze daar een fantastische Carménère hadden; het wijnhuis was van de eigenaar van de Estancia zelf…. de nodige flessen verorberd dus 😉

De prijzen van het eten en drinken in Argentinië waren vele male lager dan we dachten. Een biefstuk van 400 gram waar je mes doorheen glijdt voor 10 euro krijg je nergens. En wat een Malbec’s….

We gaan allemaal weer even in het gareel nu we terug zijn 🙂

Graag wil ik jou en je collega’s bedanken voor het verzorgen van deze reis en de leuke tips die we gekregen hebben. Mijn enthousiasme zorgt er hopelijk voor dat ik veel nieuwe klanten bij jullie voor deze bestemming aan mag gaan dragen.

 

Groetjes,

Marielle

Marielle maakte een 13-daagse rondreis naar Argentinë en Chili. Zij bezocht de hoogtepunten El Chaltén, Torres del Paine, El Calafate en Buenos Aires. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top