Ruig natuurschoon Argentinië en Brazilië

"Memories for a lifetime!"

- Ronald, Linda, Ismay en Timo Cohen -

Goedemiddag team van Untamed Travelling,

Onze reis naar Argentinië en Brazilië was geweldig of, om met jullie woorden te spreken, inderdaad “memories for a lifetime”!

Het was heel fijn om te weten dat alles goed geregeld was. Vanaf aankomst in Buenos Aires tot aan het vertrek vanuit Foz de Iguazu was het (bijna) allemaal perfect geregeld. Alleen de transfer van het hotel in Buenos Aires naar het busstation bleek niet (tegen onze verwachting in) geregeld te zijn dus hebben we toen zelf even een taxi moeten regelen maar dat was verder geen probleem.

De hotels waren prima, de bootsafari naar de gletsjer Perito Moreno was prima geregeld (wij konden de rij met wachtende mensen voor de kassa zo voorbij lopen ;-)), de reservering en onze plaatsen voor de nachtbus naar Iguazu waren perfect. Ook de hulp van de medewerkers van de reisbureau’s daar in Argentinië en Brazilië was bij bijvoorbeeld de transfers en inchecken op het vliegveld prima. In Foz de Iguazu kregen we zelfs nog een belletje om te informeren of alles in orde was. HELEMAAL TOP!

Mede daardoor konden wij optimaal van onze reis genieten. Dank daarvoor. Mochten mensen in onze omgeving ook een dergelijke reis willen maken, we zullen jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Ronald, Linda, Ismay en Timo Cohen

Familie Cohen reist 22 dagen lang door Argentinië en Brazilië. Te beginnen met Argentinië. Eerst een aantal dagen Buenos Aires. Dan via de Rio Grande naar Ushuaia. Vervolgens staan El Calafata en Perito Moreno op het programma. Om de reis –  via Buenos Aires – af te sluiten met Foz de Iguazu (Brazilië).

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top