Mendoza en de wijngebieden

Een prachtig groene regio tegen een achtergrond van witte Andes toppen

Mendoza en de wijngebieden

Wereldberoemde wijnen

Aan de voet van het imposante Andesgebergte met toppen van bijna 7.000 meter, merkwaardige rotsformaties en bijzondere kleuren, ligt een groene oase, midden in de droge woestijn; Cuyo. Het centrum van deze groene streek is Mendoza, het hart van de Argentijnse wijnstreek. Hier liggen uitgestrekte wijngaarden tegen een decor van rotsen, zandduinen en besneeuwde bergtoppen en kunt u schaamteloos gastronomisch genieten in de beste wijnhuizen van de wereld.

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Mendoza en de wijngebieden 

Cavas Wine Lodge Mendoza

Romantisch wijnhuis nabij Mendoza

INSPIRATIE VOOR Mendoza en de wijngebieden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top