Cavas Wine Lodge Mendoza

Romantisch wijnhuis nabij Mendoza

Cavas Wine Lodge Mendoza

De Cavas Wine Lodge

Gelegen aan de voet van de Andes in een van de bekendste wijnregio’s van Argentinië ligt de Cavas Wine Lodge. Hier verblijft u in een van de 18 kamers die allen gelegen zijn temidden van de wijnranken met uitzicht op de besneeuwde toppen van de Andes. Hier geniet u van de beste wijnen en gastronomische belevenissen. Kom tot rust in de spa, waar u getrakteerd wordt op speciale wijntherapieën. Of trek u terug op uw kamer met een schitterend uitzicht en een privé plunge pool.

Tips & Tops Cavas Wine Lodge Mendoza:

  • Appartementen met veel privacy
  • Midden in de wijnvelden met uitzicht op de Andes
  • Spa met wijntherapieeën
  • Fenomenaal eten en drinken, iedere dag vers bereid met producten uit de regio
  • Verken de Mendoza regio te paard; rijd door de wijngaarden en geniet van het weer en de schitterende natuur. Een picknicklunch is inbegrepen
  • Absolute honeymoon locatie

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top