Vuurland Argentinië

Het einde van de wereld

Vuurland Argentinië

Tierra del Fuego

Vuurland (Tierra del Fuego) is een archipel in het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. De omgeving is ruig, verlaten, extreem en van ongeëvenaarde schoonheid. De hoofdplaats Ushuaia, oorspronkelijk een strafkolonie, ligt in een baai van het beroemde Beagle kanaal aan de voet van de indrukwekkende Martial bergen. Hoewel er nog enkele Chileense nederzettingen onder Ushuaia liggen wordt het beschouwd als de meest zuidelijke stad ter wereld, het einde van de wereld.
Het gebied is ideaal voor wandeltochten door de woeste natuur bijvoorbeeld in het nabijgelegen, gelijkluidende nationale park Vuurland. Maak een boottocht over het legendarische Beagle kanaal met op de rotsachtige kliffen pinguïns en zeeleeuwen of ga mee vissen met de lokale bevolking naar de lokale specialiteit koning krab (centolla).

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Vuurland Argentinië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top