Vuurland Argentinië

Het einde van de wereld

Vuurland Argentinië

Het einde van de wereld

Vuurland Argentinië

Tierra del Fuego

Vuurland (Tierra del Fuego) is een archipel in het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. De omgeving is ruig, verlaten, extreem en van ongeëvenaarde schoonheid. De hoofdplaats Ushuaia, oorspronkelijk een strafkolonie, ligt in een baai van het beroemde Beagle kanaal aan de voet van de indrukwekkende Martial bergen. Hoewel er nog enkele Chileense nederzettingen onder Ushuaia liggen wordt het beschouwd als de meest zuidelijke stad ter wereld, het einde van de wereld.
Het gebied is ideaal voor wandeltochten door de woeste natuur bijvoorbeeld in het nabijgelegen, gelijkluidende nationale park Vuurland. Maak een boottocht over het legendarische Beagle kanaal met op de rotsachtige kliffen pinguïns en zeeleeuwen of ga mee vissen met de lokale bevolking naar de lokale specialiteit koning krab (centolla).

Rondreizen Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Vuurland Argentinië