Scott Cote
Share

Nieuw-Zeeland reizen

'Gods Own Country'

Nieuw-Zeeland herbergt een ongekende diversiteit in landschappen en bezienswaardigheden. Maak u op voor bruisende steden en gigantische nationale parken met ongerepte bossen, bergen, meren, stranden en fjorden. Voeg daar de rijke culturele geschiedenis en gastvrije Kiwi's aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een droombestemming. Where the world can’t find you.

Sowieso Episch

Het veelzijdige Noordereiland kenmerkt zich met schitterende kustlijnen, geisers en regenwoud. Maak er kennis met eeuwenoude Maori tradities in Waipoua Forest, skydive boven de eilanden van Bay of Plenty, jetboat over vulkanisch Lake Taupo, surf op de krachtige lange golven van Raglan en proef wijn in de zonnigste stad van het noorden, Napier.

Gletsjers, regenwouden en vulkanen karakteriseren het dunbevolkte Zuidereiland, het outdoor paradijs pur sangKajak er door het betoverende mooie Milford Sound, micro-light over paradijselijk Abel Tasman N.P., heli-hike in het winterwonderland van Franz Josef Glacier, zweefvlieg boven de ongenaakbare Mount Cook en spot walvissen en dolfijnen in Kaikoura.

Reizen door 'Gods own Country' - waar wolken onderaardse stoom zich mengen met bergnevels tot een klimaat waar oude Maori mythen en sagen in gedijen - kan relaxt zijn of vol actie; episch is het sowieso! 

Inspiratie voor Nieuw-Zeeland

Beleef Nieuw-Zeeland met Untamed

Top accommodaties in Nieuw-Zeeland

Bekijk hier meer accommodaties in Nieuw-Zeeland

Reismogelijkheden:

sluiten