Huka Lodge

Iconische hideaway bij Lake Taupo op het Noordereiland

Huka Lodge

Toevluchtsoord van de sterren

Net beneden de krachtige Huka Falls ligt de gelauwerde Huka Lodge aan de oevers van Waikato River, verborgen voor de buitenwereld door 17 hectare omringende inheemse bush. Wat ooit begon als een eenvoudig visserskamp werd al snel een geheime retraite van de sterren en vele internationaal gevierde gasten vonden hun weg naar de sprookjesachtige plek. Sinds jaar en dag belichaamt het iconische toevluchtsoord de perfecte combinatie van afzondering, luxe en hospitality van wereldklasse in een verbluffend mooie setting. Gevoed met gastronomische gerechten, heerlijke wijnen en attente service geniet u binnen de Garden of National Significance van ultieme privacy. Where the world can’t find you…

Tips & tops van Huka Lodge:

  • De riante Owner's Cottage met vier slaapkamers en de ‘Engelse’ Alan Pye Cottage met twee slaapkamers hebben privé zwembaden, daarnaast zijn er twintig luxueuze suites met uitzicht over de rivier.
  • In de tuin vindt u het buitenzwembad, een tennisbaan, de spa met buitenbaden, een yoga- en meditatietuin en het helikopterplatform.
  • Avontuurlijke activiteiten in de omgeving met op stip de ‘Ultieme Huka Experience’; een helikoptervlucht over de Kaimanawa Ranges en Tongariro National Park gevolgd door een boottocht op Lake Taupo.
  • Overladen met awards in categorieën als ‘Top International Hideaway’, ‘Best Hotels for Rooms’ en ‘World's Best Service’.
  • Een met sterren bezaaide gastenlijst.
  • Kinderen welkom, oppas beschikbaar.

Rondreizen door Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top