Split Apple Retreat

Minimalistisch retreat aan Abel Tasman N.P.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Split Apple Retreat

Intiem retreat aan Abel Tasman N.P.

Het tegen een rotswand geplakte Split Apple Retreat heeft een spectaculaire ligging aan de noordkust van het Zuidereiland. Het intieme, op welzijn gefocuste retreat is vernoemd naar de even verderop gelegen Tokangawhā / Split Apple Rock, de perfect doormidden gekliefde bolvormige rots die te vinden is in Tasman Bay. Gesitueerd in een schitterende strandomgeving en uitkijkend over Abel Tasman National Park tillen eigenaars Lee en Pen Nelson op maat gemaakte wellness programma’s, uitmuntend gastheerschap en fine dining naar een ongekend niveau. Split Apple Retreat is een van de meest serene en rustgevende plekken van het zuidelijk halfrond, Where the world can’t find you…

Tips & tops van Split Apple Retreat:

  • De drie ruime suites hebben met tuinen omzoomde terrassen en uitzicht op Abel Tasman N.P.
  • Zoutwater infinity pool.
  • Japanse spa met verschillende sauna’s en een breed scala aan massagebehandelingen.
  • Hatha, Iyengar, Astanga and Vinyasa yogalessen in het speciale yoga paviljoen in de rozentuin.
  • Het theater waar u de keuze heeft uit 400 films biedt ruimte aan acht personen en wordt ook gebruikt als meditatieruimte.
  • Aziatisch-Mediterrane fusion gerechten en een dagelijks wisselend vijfgangen proeverijmenu.
  • Meesterbrein Chef Pen brengt u op speciaal verzoek de kneepjes van haar vak bij.
  • Heli-droppings op de beste trails, privé picknicks op verlaten stranden, parachutespringen of dolfijnen spotten; deze en meer activiteiten worden met plezier voor u geregeld.
  • Laat u overhalen tot een Japanse theeceremonie en leer kalligraferen van een Japanse grootmeester.
  • Kinderen 12+ jaar welkom.

Rondreizen door Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top