Hikes en Trekkings

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hikes en Trekkings

De mooiste routes te voet

Of u nu de voorkeur geeft aan lichte hikes of aan meerdaagse uitdagende trekkings, voor liefhebbers van natuurwandelingen is Nieuw-Zeeland een waar paradijs. Volg de trails en verdwijn in de ongeschonden natuur van één van de laatst ontdekte wildernissen. Where the world can’t find you. Onze Top 6:

1. Tongariro Crossing

Doorkruis vulkanische landschappen en waan u op een andere planeet! Deze dagwandeling nabij Mt Ruepehu (ook wel bekend als Mount Doom in de films van Lord of The Rings) - die deel uitmaakt van de meerdaags Tongariro Northern Circuit - wordt beschouwd als een van de beste dagtrekkings ter wereld!

2. Milford Track

Een vierdaagse trekking die door het schitterende Fiordland National Park komt en loopt van Te Anau naar de prachtige Milford Sound, een van de mooiste fjorden van Nieuw-Zeeland. Een route die bij iedere fervente wandelaar bovenaan de bucketlist prijkt.

3. Routeburn Track

Maak u op voor een onwerkelijk mooie trekking van drie dagen die Mt Aspiring N.P. met Fiordland National Park verbindt.

4. Abel Tasman Coastal Track

Een relatief eenvoudige en daardoor ook populaire trekking langs de kust door paradijselijk Abel Tasman National Park, het kleinste National Park van Nieuw-Zeeland dat zich leent voor korte en lange wandeltochten. Laat u vervoeren per watertaxi en ga zee kajakken!

5. Queen Charlotte Track

Deze wandeling leidt door de Marlborough Sounds, een in het noordelijke deel van het Zuidereilandgebied gelegen gebied met schitterende fjorden en historische baaien. De route is 71 kilometer lang en kan worden gelopen in drie tot vijf dagen.

6. Franz Josef Glacier heli hike

Een dropping op de gletsjer per helikopter wordt gevolgd door een avontuurlijke wandeling over de ijsstroom van de gletsjer, door helderblauwe ijsgrotten, langs pinakels en seracs; enorme rotsformaties van ijs.    

 

Rondreizen door Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top