Extreme outdoorsporten

Activiteiten voor adrenalinejunkies

Extreme outdoorsporten

Activiteiten voor adrenalinejunkies

Extreme outdoorsporten

Nét die extra uitdaging en adrenalinekick

Extreme sporten, waar in meerdere of mindere mate gevaar aan is verbonden, geven nét die extra uitdaging en adrenalinekick. In Nieuw-Zeeland kunnen thrillseekers hun hart ophalen. Onze outdoor Top 10:

1. Fly by Wire

Vastgebonden aan een raket scheert u met een snelheid van 130 kilometer per uur aan een kabel langs valleiwanden. Zes minuten lang zweeft u vrij als een vogel voor Kapiti Island, een rush vol spectaculair bochtenwerk.

2. Skydiven

Omarm de opwinding en geniet van het uitzicht terwijl u eerst vrij en daarna bungelend aan een parachute naar beneden raast. Kiest u voor de ‘Southern Alps’ van Wanaka, The Remarkables van Queenstown, de geisers en meren van Lake Taupo of voor de 144 eilandjes van Bay of Plenty?

3. Paragliden

Het bloedstollende moment dat u wordt meegenomen door de wind, de daaropvolgende lift en het volkomen gevoel van vrijheid wanneer u boven valleien, ravijnen en bossen zweeft; paragliden is misschien wel de mooiste manier om de caleidoscopische landschappen van Nieuw-Zeeland in u op te nemen.

4. Heli-raften

Vlieg naar afgelegen rivierkloven in verborgen valleien voor sensationele peddelavonturen in de wilde wateren van Nieuw-Zeeland. De rivieren Perth, Taipo, Waiau en Landsborough aan de West Coast wachten erop om bedwongen te worden.

5. Jetboaten

Voel de kracht van het water terwijl u met 80 km per uur langs de donderende Huka-watervallen van Lake Taupo spuit, of maak 360 graden spins op Shotover River.

6. Canyoning

Spring van watervallen, glijd van rotsen, klauter, klim, spring en abseil; zoek voor de wildst mogelijke avonturen afgelegen berglocaties op rond Auckland, Coromandel, Nelson, Canterbury en Wanaka.

7. Bungee jumpen

Waag de sprong in het diepe vanaf de originele Kawarau Bungy-site en voel het bloed door uw aderen pompen tijdens de 43 metershoge val. Of spring van Auckland Harbour Bridge voor een heel andere bungee stijl.

8. Micro light vlucht

Ervaar de vliegsport van vervlogen tijden terwijl u boven Nieuw-Zeelands' schitterende panorama's zweeft. Verken de landschappen van Tauranga, Auckland Central of de Nelson regio zoemend als een libelle in de lucht.

9. Zorben

Laat u in Rotorua vastgespen in een transparante plastic bol en voel de adrenaline door uw aderen gieren wanneer u met hoge snelheid van een heuvel rolt.

10. 4WD Off-road rijden

Zet u schrap en houd u stevig vast tijdens een bloedstollend offroad-avontuur in de wildernis van Nieuw-Zeeland's achterland. Of vlieg uit de bocht op de kolossale zandduinen van het populaire Ninety Mile Beach in Northland, Where the word can't find you...

 

Rondreizen Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!