Fly-in

Een fly-in laat u op een bijzondere manier kennismaken met een land. Verblijf in exclusieve lodges en geniet van luxe en comfort. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Fly-in

Een fly-in laat u op een bijzondere manier kennismaken met een land. Verblijf in exclusieve lodges en geniet van luxe en comfort. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Fly-in

Fly-in, een exclusieve manier van reizen

Een fly-in is een fantastische manier om u te verplaatsen en van bestemming naar bestemming door middel van een vliegtuig. Het is bijzonder spectaculair om een land vanuit de lucht te verkennen. Zo ervaart u pas echt de grootsheid van de natuur. In kleine vliegtuigen, die plaats bieden aan maximaal zes personen, vliegt u laag genoeg om intens te genieten van het voorbijtrekkende landschap. Op deze manier komt u uitgerust aan op uw bestemming. Bovendien haalt u het optimale uit uw beschikbare tijd.

Botswana, Zambia, Tanzania, Kenia en Namibië, maar ook Brazilië, Argentinië en Australië lenen zich bij uitstek voor een fly-in. En wat dacht u van een combinatie van Abu Dhabi met Indochina of arriveer per watervliegtuig in uw afgelegen lodge in Canada. Een fly-in wordt vaak gecombineerd met een verblijf in exclusieve lodges of tentenkampen en bieden een grote mate van comfort en een luxe ervaring.

Laat u inspireren door onze fly-in suggesties en maak uw wensen aan ons kenbaar. Wij stellen graag uw reisprogramma op maat samen voor uw ultieme reiservaring.

Onze Fly-in

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Fly-in door Untamed

Alle Fly-in

Gorilla safari

Gorilla safari

Een onvergetelijke en unieke ervaring: u brengt twee dagen door in de nabijheid van de berggorilla’s van Oeganda.
Fly-in safari Selous en Saadani Tanzania