Fly-in

Een fly-in laat u op een bijzondere manier kennismaken met een land. Verblijf in exclusieve lodges en geniet van luxe en comfort. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Fly-in

Fly-in, een exclusieve manier van reizen

Een fly-in is een fantastische manier om u te verplaatsen en van bestemming naar bestemming door middel van een vliegtuig. Het is bijzonder spectaculair om een land vanuit de lucht te verkennen. Zo ervaart u pas echt de grootsheid van de natuur. In kleine vliegtuigen, die plaats bieden aan maximaal zes personen, vliegt u laag genoeg om intens te genieten van het voorbijtrekkende landschap. Op deze manier komt u uitgerust aan op uw bestemming. Bovendien haalt u het optimale uit uw beschikbare tijd.

Botswana, Zambia, Tanzania, Kenia en Namibië, maar ook Brazilië, Argentinië en Australië lenen zich bij uitstek voor een fly-in. En wat dacht u van een combinatie van Abu Dhabi met Indochina of arriveer per watervliegtuig in uw afgelegen lodge in Canada. Een fly-in wordt vaak gecombineerd met een verblijf in exclusieve lodges of tentenkampen en bieden een grote mate van comfort en een luxe ervaring.

Laat u inspireren door onze fly-in suggesties en maak uw wensen aan ons kenbaar. Wij stellen graag uw reisprogramma op maat samen voor uw ultieme reiservaring.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Fly-in DOOR UNTAMED

Zuid-Afrika, Baobabs en beaches

Een exclusieve reis per vliegtuig waarbij u op safari gaat in het Kruger National Park en verblijft aan de prachtige kust van de Indische Oceaan

Fly-in Australië

Vliegend over de grootse natuur van Australië

Fly-in OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Exclusieve safari per vliegtuig naar Lake Manyara, Tarangire, de Ngorongoro krater en de migratie in Serengeti, waarbij u overnacht in de beste accommodaties van Oostelijk Afrika
Een rondreis per vliegtuig naar de twee bekendste bezienswaardigheden van Zuidelijk-Afrika; het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de indrukwekkende Victoria Watervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe
Beleef South Luangwa vanuit luxe bushcamps. Te voet en per landrover gaat u op safari, op zoek naar de Big Five. U verblijft in comfortabele bushcamps, tentenkampen waar u een bent met de natuur. Een intense beleving.
Rondreis per helikopter door Noord-Kenia. U reist naar exclusieve gebieden en lodges die uitsluitend per helikopter te bereiken zijn: o.a. Samburu, Lake Turkana en Lewa Wildlife Conservancy met een zeldzame populatie neushoorns.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top