Share

Zambia reizen

Unieke safari's in Luangwa, Kafue en Bangwelu

De ongerepte wildernis maakt Zambia tot dé Untamed-bestemming bij uitstek! Een van de ‘wildste’ plekken op aarde vindt u in North Luangwa National Park, bekend om grote kuddes buffels en troepen leeuwen. Slechts enkele reisorganisaties hebben toegang tot dit unieke gebied en dan uitsluitend voor het maken van wandelsafari´s. Het aangrenzende South Luangwa is meer ontsloten maar niet minder uniek met zeldzame bewoners zoals de inheemse Thornicroft giraffe en het Cookson’s wildebeest. Tussen beide parken ligt Luambe National Park dat qua fauna sterk lijkt op zijn buren met als extraatje vele hippo’s. In de Bangwelu moerassen, vaak de ‘mini-Okavango-delta’ genoemd, kunt u de zeldzame schoenbekooievaar zien alsook de zwarte lechwe. De rode variant van deze moerasantiloop vindt u in Kafue - het oudste en grootste wildpark van Zambia – met ook paardantilopen en de ‘big five’. De Liuwa Plains zijn uniek doordat hier jaarlijks tienduizenden wildebeesten en zebra’s langstrekken, de tweede grootste ‘migratie’ van Afrika. Op de grens met Zimbabwe, voorbij het stadje Livingstone, biedt Zambia een nog unieker schouwspel: de Victoria watervallen, de grootste ter wereld

 

Inspiratie voor Zambia

Beleef Zambia met Untamed

Lower Zambezi

Aan weerszijden van de Zambezi rivier ligt een divers wildreservaat, met aan de kant van Zambia het Lower Zambezi nationaal park

Meer informatie

Top accommodaties in Zambia

Bekijk hier meer accommodaties in Zambia

ONZE KLANTERVARINGEN

 • Familie Swart

  Untamed heeft onze wensen fantastisch vertaald naar een onvergetelijke reis!

  Meer informatie
 • Esther G.

  Dit was mijn vijfde keer in Afrika en Zambia is echt helemaal mijn land. Van tevoren kon ik alleen maar hopen dat het zo mooi en goed geregeld zou zijn!

  Meer informatie
 • Marleen Hieltjes

  Dit was geen special bite meer, maar super de luxe.... ADEMBENEMEND!!! Helemaal ons ding, dat kleinschalige, echt in de natuur!

  Meer informatie
 • Joke en Wim Vogelpoel

  Ook hier was het weer grandioos: een sterrenlodge met buitendouche en terras op 4 m boven de grond en uitzicht over de vlakte waar diverse dieren kwamen drinken. Pure verwennerij!

  Meer informatie
 • Th.L. van den Hoonaard

  Denk niet, dat we niet een heerlijke vakantie hebben gehad. We hebben GENOTEN!

  Meer informatie
 • Rutger de Beer en Heidi Dekker

  Alles was uitstekend georganiseerd, mede hierdoor was het een reis om nooit te vergeten! Complimenten dus.

  Meer informatie
 • Maud en Stephan

  Een geweldig avontuur met prachtige herinneringen!

  Meer informatie

Reismogelijkheden:

sluiten