South Luangwa

Spectaculaire landschappen vol met wildleven
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

South Luangwa

Zeldzaam mooie safari's in Luangwa

South Luangwa is wellicht het bekendste reservaat van Zambia. Hier vindt u de grootste wildconcentraties van het land en meer dan 400 vogelsoorten, waaronder de zeldzame ‘Angola Pitta’. Nagenoeg alle soorten wild van het Afrikaanse continent komen hier voor. Het gevarieerde landschap bestaat uit een combinatie van savannen, ‘miombo woodland’ en open vlaktes waar soms overstromingen plaatsvinden. Levensader van het gebied vormt de Luangwarivier. Het water van deze rivier trekt veel wild aan. South Luangwa N.P. heeft de hoogste concentratie luipaarden in Afrika. In het park worden safari’s per open landrover gemaakt, maar ook wandelsafari’s. Norman Carr was de eerste ‘bush’man die wandelsafari’s mogelijk maakte. Te voet ervaart u de wildernis van heel dichtbij. Tijdens de ontmoetingen met groot en klein wild worden al uw zintuigen geprikkeld; spectaculair en intens!

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in South Luangwa

Chinzombo Camp

Exclusieve lodge met zicht op Luangwa rivier

Green Safaris lodges in Zambia

Eco luxe in de Afrikaanse wildernis

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top