Bangweulu Swamps

Kuddes met duizenden lechwes trekken over de oneindige vlaktes van de Bangweulu moerassen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bangweulu Swamps

Duizenden lechwes in het moeras

Eén van de beste redenen voor een bezoek aan de Bangweulu moerassen is het ervaren van de grenzeloosheid van dit bijzondere gebied. De oneindige vergezichten richting horizon, waar lucht en water elkaar raken, geven een gevoel van onbeperkte vrijheid. Het Bangweulu meer en de aangrenzende moerassen worden gevoed door de Luapala rivier, de belangrijkste levensader van deze regio. Aan de oevers van het meer en de moerassen vindt u traditionele vissersdorpjes, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Een uitgebreid netwerk van kleine kanaaltjes, uitgestrekte papyrusvelden en grasvlaktes vormen het leefgebied van de inheemse Black Lechwe. Kuddes met duizenden lechwes trekken over de vlaktes, een spectaculair gezicht. Naast de Black Lechwe bezoekt u de Bangweulu moerassen om het uitbundige vogelleven. Ooievaars, pelikanen en ibissen komen hier in grote aantallen voor. Zeldzaam voor dit gebied is de schuwe en zeldzame 'Shoebill Stork', de schoenbekooievaar.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bangweulu Swamps

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top