"De locaties die door Untamed Travelling voor ons waren geboekt waren met zorg uitgekozen. Echt top! "

Rick en Heleen

Zambia, Zuid-Afrika

In oktober 2023 maakten Rick en Heleen een 25-daagse reis naar Zambia en Zuid-Afrika. Zij begonnen in Livingstone in Zambia zagen daar de Victoria watervallen en de Zambezi. Vervolgens reisden zij naar Mpumalanga, Nelspruit, Greater Kruger National Park, Cape Winelands, Overberg en tot slot Kaapstad.

Wat een fantastische vakantie en reis naar Zambia en Zuid-Afrika hebben we achter de rug. Het werd aangegeven als onvergetelijk.....nou, dat was het zeker.

We zijn begonnen in Livingstone in Zambia en hebben daar de prachtige Victoria Falls bewonderd. Zo mooi. Ons verblijf was top! We keken uit op de Zambezi rivier. De reis ging verder naar Mpumalanga, Nelspruit, Greater Kruger National Park, Cape Winelands, Overberg en tot slot verbleven we in Cape Town.

De locaties die door Untamed Travelling voor ons waren geboekt waren met zorg uitgekozen. Echt top! De lodges in Livingstone, Train on the Bridge in het Kruger Park, Doolhof in Wellington en Kaap Mooi sprongen hier bovenuit. De verzorgde excursies hadden we niet willen missen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Autoverhuur, de binnenlandse vluchten en de excursies.

Bedankt Untamed Travelling voor deze fantastische reis. Het was voor ons geweldig!!!

Tot een volgende keer.

Groeten, Rick & Heleen