Thorntree River Lodge

Authentiek Afrika aan de oevers van de Zambezi rivier

Thorntree River Lodge

Authentiek Afrika aan de oevers van de Zambezi

Thorntree River Lodge is prachtig gelegen in het Mosi-Oa-Tunya Nationaal Park onder de rook van de wereldberoemde Victoria watervallen aan de kant van Zambia. U verblijft in luxe tenten met eigen dompelbad van waaruit u een spectaculair uitzicht heeft op de Zambezi rivier. Voel u één met de natuur wanneer u ontwaakt bij de klanken van de wildernis. Verken de wildrijke omgeving tijdens de verschillende activiteiten die zijn inbegrepen. Met een voldaan gevoel keert u terug bij uw accommodatie waar u een verfrissende duik kunt nemen in het overloopzwembad. Schuif aan voor een heerlijk diner en geniet met een drankje in uw hand van een prachtige zonsondergang. Bespreek de avonturen van de dag rondom het knisperende vuur in de verzonken boma en sluit uw ogen bij de geluiden van de bush. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Thorntree River Lodge:

  • Geniet van cruises op de Zambezi rivier, vissen (catch and release), safari's in het National Park, maak een tour naar de magische Victoria watervallen en bezoek een lokaal dorp
  • Kleinschalig met slechts twaalf tweepersoonskamers en een modern, eigentijds ontwerp met tentdakconstructie
  • Buitenbadkamer voor een ultiem gevoel van vrijheid
  • Maak een onvergetelijke helikoptervlucht of ga bungeejumpen boven de iconische Victoria watervallen
  • Ga op zoek naar neushoorns tijdens een unieke rhinotrack excursie

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Thorntree River Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top