Rondreis Zambia en Malawi

"Alles was uitstekend georganiseerd, mede hierdoor was het een reis om nooit te vergeten! Complimenten dus."

- Rutger de Beer en Heidi Dekker -

We waren zeer tevreden over de accommodaties die Griet voor ons had uitgekozen, waarbij met name Huntingdon House in de tea estates van Malawi er echt uitsprong. Wat zijn we daar verwend en wat een prachtig huis en omgeving! Een grote aanrader vinden wij voor alle Malawi-reizigers.

Ook de accommodatie in South Luangwa NP (Croc Valley) en Liwonde NP (Mvuu) was geweldig. We hebben heel erg genoten van de luxe tent aan de rivier in South Luangwa en het leuke chalet in Liwonde. Eigenlijk voldeden alle accommodaties helemaal aan onze verwachtingen. Het familiebezoek in Cape Maclear, dat we zelf geregeld hadden, was een leuke afsluiter van de reis.

 

Ook het vervoer was overal prima geregeld. De busreis van Lusaka naar Livingstone is ons goed bevallen. De bus was luxe, uitgerust met airco en goede stoelen en we kregen zelfs een drankje, hapje en krantje onderweg. Een goed alternatief dus voor reizigers die de kosten willen drukken. Ook de binnenlandse vluchten van Livingstone naar Mfuwe waren heel goed. Enig puntje van kritiek betreft de transfer van South Luangwa NP naar Lilongwe. We zaten namelijk met zeven redelijk lange personen in de auto (overigens een mooie 4WD). Drie personen moesten zich 'opvouwen' op de achterbank waar weinig beenruimte was. Gelukkig werd er af en toe van plek gewisseld, zodat de benen even gestrekt konden worden.
 
Aangekomen in Lilongwe bleken er twee tweepersoonskamers geboekt in Burley House in plaats van één, terwijl onze reisgenoten zelf een hotel elders geregeld hadden. Gelukkig werd het probleem met één telefoontje naar Untamed opgelost.
 
We hebben het 3 weken lang fantastisch naar ons zin gehad in Zambia en Malawi. We zijn thuis gekomen met schitterende foto's van alle door ons bezochte plekken. Wij hebben ons hart aan Afrika verloren en zullen dan ook zeker nog eens teruggaan naar dit continent, waarbij we graag weer gebruik maken van jullie diensten!
 
Vriendelijke groeten,
 
Rutger de Beer en Heidi Dekker
Verslag rondreis Zambia & Malawi

Heidi en Rutger maakten een drie weken lange rondreis door Zambia en Malawi. Ter afsluiting legden zij een (zelf geregeld) familiebezoek af in Cape Maclear.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top