"Dit was geen special bite meer, maar super de luxe.... ADEMBENEMEND!!! Helemaal ons ding, dat kleinschalige, echt in de natuur!"

Marleen Hieltjes

International group tour Zambia & Zimbabwe

Safari Zambia

Lees de meer dan enthousiaste reactie van Marleen Hieltjes, die een reis op maat liet maken naar Zambia. 

We hebben een super vakantie gehad. Veel meegemaakt, veel gezien: GEWELDIG!!! Mocht u interesse hebben, ik heb een volledig reisverslag. Wat betreft jullie organisatie: SUPER. Dit was onze eerste reis met jullie organisatie. De eerste indruk was al enorm goed. Jullie belden direct terug naar aanleiding van mijn mail. Er was een zeer geinteresseerd oor: jullie probeerden echt te achterhalen waar onze interesse naar uit ging. Jullie dachten mee en de papieren (offerte en reispapieren) die jullie ons toezonden, zagen er geweldig netjes, mooi, compleet en verzorgd uit.

Dan onze reis zelf. Alles was super georganiseerd. Bij aankomst op de luchthaven in Lusaka stond er al iemand te wachten voor we ook maar 1 voet bij de luchthaven binnen hadden gezet. Hij nam ons direct mee voor de visa, waar we dus ook vooraan stonden! Dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Ik weet niet of dit een gewoonte is van Zambia, of dat jullie dit zo willen, maar het is heerlijk als je na zo'n lange vlucht niet hoeft uit te zoeken wat en waar je moet zijn. Dit was ook van toepassing bij de binnenlandse vlucht. De mensen zelf waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Alles was tot in de puntjes geregeld. Dan de locaties: tjee, waar hebben jullie die gevonden! Dit was geen special bite meer, maar super de luxe.... ADEMBENEMEND!!! Helemaal ons ding, dat kleinschalige, echt in de natuur!

Het enige dat wij niet meer zouden doen is de citytour. In plaats daarvan zou ik een kamer geboekt hebben in een hotel. De tour viel ons een beetje tegen, maar ja, als je de hele week zulke mooi dingen meemaakt, is het misschien niet gek. Kortom: we hebben een geweldige vakantie gehad. Jullie hebben er een klant bij!
Heel hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke vakantie!