Liuwa Plains

De jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s is veel minder bekend dan de migratie in Tanzania, maar zeker zo spectaculair
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Liuwa Plains

Jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra's

Liuwa Plains National Park ligt in het westen van Zambia, tegen de grens met Angola, en behoort tot de best bewaarde schatten van Zambia. Door de uitgestrektheid van het gebied en de slechte infrastructuur is dit gebied nog zeer authentiek. Doordat er maar weinig reizigers in dit gebied komen leeft de bevolking nog zeer traditioneel. Een oprechte ontmoeting met de lokale bevolking, die in hun element zijn in de kleine kano’s waarmee ze vissen, zal veel respect afdwingen. Naast de uitgestrektheid van de Plains vormt de jaarlijkse gnoe en zebra migratie de aantrekkingskracht van het park. Ieder jaar vindt er een wildebeest en zebra migratie plaats, komend vanaf de vlaktes van Angola.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top