Lower Zambezi

Aan weerszijden van de Zambezi rivier ligt een divers wildreservaat, met aan de kant van Zambia het Lower Zambezi nationaal park
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Lower Zambezi

Uniek wildernisgebied aan Zambezi rivier

Tussen de uitlopers van de Riftvalley en de machtige Zambezirivier heeft zich een uniek wildernisgebied ontwikkeld waar volop wilde dieren leven, het Lower Zambezi N.P. Dit nationale park ligt aan de noordelijke oever van de Zambezi, tegenover Mana Pools N.P. in Zimbabwe. De Zambezi is hier thuishaven van één van de grootste kuddes nijlpaarden ter wereld en langs de waterkant leven veel olifanten en buffels.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Lower Zambezi

Potato Bush Camp

Kleinschalig tentenkamp in het hart van Lower Zambezi National Park

Chongwe River House

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit op grote kuddes wadende olifanten.

INSPIRATIE VOOR Lower Zambezi

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top