Chongwe River House

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit op grote kuddes wadende olifanten.

Chongwe River House

'If you wait long enough, Africa will come to you'

Chongwe River House bevindt zich op de oever van de magische Chongwe river, een magneet voor wilde dieren. Door de spectaculaire architectuur waant u zich in het Flinstone’s tijdperk waardoor het huis tot een van de meest unieke particuliere woningen van Afrika behoort. Het luxe verblijf omvat vier ruime slaapkamers met een en-suite badkamer, een zwembad en terras met uitzicht op de Chongwe river waar machtige kuddes olifanten en roofdieren hun dorst komen lessen. Het is dan ook de ideale uitval basis voor fantastische safari’s per 4x4, te voet, per kano of…vanuit het zwembad.

Om het wild vast te leggen hoeft u niet meer te doen dan uw vinger op heffen en te drukken op het knopje van uw camera en dit vanuit uw ligstoel op het terras. Hier verblijven is een heerlijk intieme privé safari ervaring met een funky touch. Het Chongwe River House is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. De safari's worden op maat gemaakt, aangepast aan de wensen van uw reisgezelschap.

Tips en tops Chongwe River House:

  • Villa met vier luxueus ingerichte slaapkamers
  • En-suite badkamer met bad en waterval douche
  • Zwembad
  • Een gewapende gids begeleidt u op een wandelsafari
  • 4x4 voertuigen staan steeds ter beschikking
  • Kano safari op de Zambezi is een onvergetelijke ervaring
  • Safari’s op maat
  • Begeleide activiteiten voor kinderen
  • Open van april tot november
  • Kinderen + 7 welkom

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Chongwe River House

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top