Kampeersafari Zambia

"Dit was mijn vijfde keer in Afrika en Zambia is echt helemaal mijn land. Van tevoren kon ik alleen maar hopen dat het zo mooi en goed geregeld zou zijn!"

- Esther G. -

Helaas is mijn reis naar Zambia inmiddels alweer afgelopen. Het was echt helemaal geweldig! Dit was mijn vijfde keer in Afrika en Zambia is echt helemaal mijn land. Van tevoren kon ik alleen maar hopen dat het zo mooi en goed geregeld zou zijn! Wat een mooie dingen hebben we gezien, zoals 2 shoebills, >5000 black lechwes, zo'n 300 hippo's vlak voor de tent, prachtige landschappen, 3 luipaarden, twee olifanten op 50 cm voor mijn tent, een cerval, een bushbaby (stond al 8 jaar op mijn verlanglijstje), een slang in mijn stoel en datgene waarvoor ik in eerste instantie graag naar Zambia wilde: de thornicroft giraffe! Een reis om nooit te vergeten!

Hoewel het offertestadium niet helemaal soepel verliep, was de reis meer dan goed verzorgd. Over de reis kan ik uitsluitend positief zijn. De lokale agent had alles fantastisch georganiseerd. De afstanden waren precies goed, de locaties waren ongelooflijk mooi, de campings lagen op prachtige plekken, de auto deed het goed, Didi is een zeer ervaren gids/ chauffeur/ automonteur. De tenten waren lekker groot (vierpersoonstent voor mij alleen), goede matrassen, extra deken en kussen. Erg luxe dus voor een kampeerreis.

En niet te vergeten: Zambia is echt een geweldig land, zo groot, het gevoel dat je alleen op de wereld bent in prachtige natuur, zeer weinig toeristen, lieve mensen. Ik vond het ook erg fijn om zo'n klein groepje te hebben, ik had gewoon een privérondreis voor de prijs van een groepsreis! De prijs-kwaliteit verhouding was dan ook erg goed. Ik kan jullie dan ook alleen maar aanraden om de contacten met de lokale agent aan te houden en mensen met een enigszins beperkt budget, maar die graag het "echte" Afrika willen meemaken met deze lokale agent mee te sturen naar Zambia!

Kampeersafari Zambia

Esther G. reisde in internationale groep door Zambia. Een reis die na 5 x in Afrika haar verwachtingen weer overtrof. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top