North Luangwa

Een puur, ruig en onbedorven wildernisgebied, waar slechts enkele bezoekers worden toegelaten
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

North Luangwa

Eén van de meest afgelegen wildreservaten in Afrika

In het oosten van Zambia liggen North en South Luangwa N.P. Het North Luangwa N.P. is één van de meest afgelegen wildreservaten in Afrika, een puur, ruig en onbedorven wildernisgebied. Het park is alleen maar toegankelijk met een speciale vergunning en er worden maar weinig safarigangers toegelaten. De infrastructuur in het park is zeer beperkt en de activiteiten zullen dan ook voornamelijk bestaan uit wandelingen onder begeleiding van een gewapende ranger. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top