Wandelsafari’s

Ervaar te voet de unieke wildernis van Zambia; een intense beleving
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Wandelsafari’s

Unieke wandelsafari's in Zambia

Zambia is de wieg van de wandelsafari's. Norman Carr is de pionier die gestart is met wandelsafari's. Bij safari's te voet ligt de nadruk op natuurbeleving van flora en fauna, niet op het afleggen van afstanden.  De wandelsafari wint meer en meer aan populariteit, omdat men stil staat bij de kleine, niet voor de hand liggende zaken. Daarbij is er altijd kans op een ontmoeting met groot en klein wild. Meestal maakt u wandelsafari's van enkele uren vanuit een lodge. De wandelsafari's zijn voor alle leeftijden zolang men over een normale fysieke gezondheid beschikt. Tijdens de 3-4 uur durende wandelingen wordt u begeleid door een gewapende ranger en deskundige gids, die u graag wijst op alle kleine details. Een unieke ervaring!

In sommige gebieden zijn ook meerdaagse wandelsafari's (South Luangwa N.P. in Zambia) mogelijk, waarbij u van de ene naar de andere accommodatie wandelt. Ook deze wandelsafari's zijn voor alle leeftijden geschikt zolang u over een normale fysieke gezondheid beschikt en een dagrugzak van 5-10 kg kunt dragen.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top