Exclusieve privé huizen Zambia

Ga op safari in South Luangwa N.P. en Lower Zambezi N.P. vanuit exclusieve privé huizen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Exclusieve privé huizen Zambia

Bijzonder overnachten in Zambia

Wanneer u een reis naar Zambia maakt, bieden we u de mogelijkheid om te overnachten in een privé huis, een bijzonder comfortabel verblijf. U verblijft exclusief met uw eigen gezelschap, dat kan bestaan uit maximaal 8 personen. De gidsen en de rest van het personeel staan volledig tot uw beschikking en u bepaalt niet alleen de dagindeling met betrekking tot de safari’s, maar zelfs wanneer u eet, wat u eet en waar dat gebeurt. U geniet van volledige vrijheid, maar wel met alle service van de comfortabele lodges. Dit is de ideale accommodatie voor gezinnen, bevriende stellen of een groep vrienden.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Exclusieve privé huizen Zambia

Chongwe River House

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit op grote kuddes wadende olifanten.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top