Share

Tanzania reizen

Grote migratie in Serengeti

Reizen in Tanzania, het land van de natuurwonderen. Het meest tot de verbeelding spreekt de jaarlijkse migratie van honderdduizenden gnoes en zebra’s vanuit de Serengeti naar de Masai Mara in Kenia. Dit natuurfenomeen werd door de Amerikaanse nieuwszender ABC zelfs uitgeroepen tot één van de nieuwe wereldwonderen. Het meest bekende natuurwonder van Tanzania is ongetwijfeld Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika en tegelijk ook ’s werelds grootste solitaire vulkaan. De aanblik van de besneeuwde top boven het savannelandschap heeft iets onwerkelijks. De Ngorongoro krater biedt een sprookjesachtige aanblik met de weelderig begroeide hellingen, meertjes en het vele wildleven. Al deze ‘toppers’ bevinden zich in het noorden van het land dat daardoor meer bezoekers trekt dan het zuiden. Wie van rust houdt kan doorreizen naar het zuiden van Tanzania. Naar wildparken als Selous - het grootste van Afrika en uitgeroepen tot werelderfgoed – en Ruaha, waar zuidelijk en oostelijk Afrika elkaar ontmoeten! Voor de ervaren en bereisde safariganger zijn er in Tanzania nog een paar wildparken die garant staan voor een ultieme wilderniservaring. Katavi N.P. is één van die nationale parken, net als Mahale en Gombe. Een verblijf op Zanzibar of aan de Swahili kust vormt de ideale afsluiting van een prachtige safari!

Inspiratie voor Tanzania

Beleef Tanzania met Untamed

Groepsreizen Tanzania

Naast het uitgebreide aanbod van individuele maatwerkreizen bieden we ook een aantal groepsreizen aan in Tanzania. Bezoek dit prachtige safariland tijdens een groepsreis in klein gezelschap ...

Meer informatie

Tarangire en Lake Manyara

De wildparken Tarangire en Lake Manyara zijn beide bijzonder door het landschap; Tarangire staat bekend om de Baobab bomen, Lake Manyara door de ligging aan de voet van de Escarpment

Meer informatie

Top accommodaties in Tanzania

Bekijk hier meer accommodaties in Tanzania

ONZE KLANTERVARINGEN

 • Yves D'Hoker

  Memoires for a lifetime

  Meer informatie
 • Familie Mylemans

  In een woord samengevat: fantástisch!

  Meer informatie
 • Familie Idink

  Wat een reis, om nooit te vergeten

  Meer informatie
 • Jan en Joke Cornelissen en Ger en Wilma Franssen

  We hebben zelfs de BIG FIVE gezien, komt zelden voor in één reis!

  Meer informatie
 • Familie Swart

  Untamed heeft onze wensen fantastisch vertaald naar een onvergetelijke reis!

  Meer informatie
 • Peter van Nieuwenhove

  Een fantastische reis. Zowel het programma als de hotels, lodges, tentend camps… waren absoluut 100% in orde. De migratie gezien, de big 5 gezien, cheeta gezien… noem maar op. Geweldig! Op naar de volgende reis!

  Meer informatie
 • Familie Verhoeven

  Hele mooie lodges en op de juiste plaats voor de migratie

  Meer informatie
 • Jos en Yvonne Wilmot

  de lodges c.q. hoe de lodges gerund worden is geheel verschillend, elk met zijn eigen charme

  Meer informatie
 • Jo Vossen en Ineke van der Kaay

  Wat we allemaal hebben gezien was overweldigend

  Meer informatie
 • Gezin Douwes Dekker

  Heel veel dank voor de geweldige organisatie; alles klopte precies en verliep vlekkeloos. We zullen een volgende keer zeker weer voor Untamed Travelling kiezen!

 • Familie Verhoeven

  Dank zij jullie weer hele mooie lodges en op de juiste plaats voor de migratie, heel erg bedankt! Leuk dat we altijd kunnen vertrouwen op jou Jozef, je kent de landen wel heel goed en weet ons steeds te verrassen.

 • Marianne en Hans van den Bos

  De kok tijdens de beklimming verdient vijf sterren

  Meer informatie
 • Cindy Ferket

  Wat een belevenis, midden in de natuur!

  Meer informatie
 • Kristien Buyse

  Er zijn 4 gelukkige mensen terug thuis gekomen met een reiskoffer vol mooie herinneringen die wij levenslang met ons zullen meedragen!

  Meer informatie
 • Dhr. en mevr. Audenaerd

  Een reis om nooit te vergeten.

  Meer informatie

VAN ONS BLOG

De 10 mooiste plekken van Tanzania

Tanzania, land van natuurwonderen. Besneeuwde bergtoppen, de jaarlijkse migratie, 'Big Five' safari's, paradijselijke bounty eilanden; deze Oost-Afrikaanse hotspot heeft het allemaal. Wij zetten de mooiste tien plekken van Tanzania voor u op een rijtje.

Reismogelijkheden:

sluiten