Lake Natron

Een bijzonder afgelegen meer met een wonderlijke knalrode kleur
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Lake Natron

Afgelegen buitenaardse schoonheid

Na uren rijden door ongerept Masai landschap bereikt u het met buitenaardse schoonheid begiftigde Lake Natron, grenzend aan Kenia. Het afgelegen Lake Natron heeft een enorm hoog zoutgehalte dat in het droogseizoen voor een wonderlijke dieprode kleur zorgt. De combinatie van zout met de hoge temperaturen zorgen ervoor dat leven hier nauwelijks mogelijk is, behalve voor de kleine flamingo. Van juni tot november verzamelen zich hier miljoenen sierlijke flamingo’s en is het één van de belangrijkste broedplaatsen ter wereld.

Aan de oevers van dit kleurrijke meer ligt de actieve vulkaan Ol Donyo Lengai, wat ‘Berg van de God van de Maasai’ betekent. Beklim deze vulkaan en sta op de top versteld van de adembenemende vergezichten over Lake Natron, de Serengeti én de Ngorongoro Krater. Een echte off the beaten track beleving, where the world can’t find you…

 

 

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top