Serengeti Nationaal Park

Uitgestrekte gele vlaktes met hier en daar een acacia en grote kuddes wild

Serengeti Nationaal Park

Jaarlijkse zebra- en gnoetrek

Serengeti N.P. is het oudste park van Tanzania en wellicht is dit park is het meest beroemde park ter wereld. Serengeti is beroemd om de jaarlijkse zebra- en gnoetrek, waarbij duizenden dieren naar het noorden trekken, op zoek naar de sappige graslanden in de Mara. Ook zie je er grote kuddes topi die op zoek zijn naar groenere weiden om te grazen. Hier ervaar je het echte 'Out of Africa'-gevoel. Serengeti betekent ‘eindeloze grasvlakte’ in Masai en dat is hét karakteristieke landschap van de Serengeti, afgewisseld door ‘kopjes’, granieten rotsformaties. De leeuwenpopulatie in de Serengeti is groot. Ze worden zeer regelmatig gesignaleerd rond de kopjes. Eindeloze geel gekleurde grasvlaktes met hier en daar een acacia, grote kuddes wilde dieren, de 'Big Five'; slechts een paar redenen om op safari te gaan in de Serengeti. De overige redenen laten we u graag zelf ervaren.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Serengeti Nationaal Park 

Singita Faru Faru Lodge

Een luxe paradijs in de Serengeti

Singita Serengeti House

Ontworpen voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve bestemming

Serengeti Under Canvas

Wakker worden midden in Serengeti

Four Seasons Safari Lodge

Exclusieve lodge in Serengeti National Park

INSPIRATIE VOOR Serengeti Nationaal Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top